Spirituele Groei

Spirituele groei

Spirituele groei is voor steeds meer mensen belangrijk geworden. Nu onze aarde steeds meer in trilling verhoogtworden steeds meer mensen wakker en voelen ze de behoefte om aan zich zelf te werken. Dit is mooi en in mijn ogen ook hard nodig. Het is echter niet altijd gemakkelijk. Het lijkt allemaal hosanna te zijn maar het heeft zeker ook zijn moeilijke kanten.

Een ziel is op aarde om lessen te ervaren en karma in te lossen. Als ziel ben je wellicht al honderden of duizenden keren opnieuw gereïncarneerd. Op aarde of op andere planeten. De aarde wordt gezien als een geweldige leerschool. Door onze interactie met anderen kunnen we hier optimaal ervaringen opdoen.

Het doel van een ziel is om uiteindelijk een soort van lichtwezen te worden. Een meester van jezelf zijn die alle lessen en ervaringen die nodig zijn om dit te bereiken heeft doorlopen. Waarvoor een terugkeer naar de aarde dus niet meer nodig is. Om dit te doen is deze ziel dus geslaagd voor al zijn inwijdingsproeven, situaties waarin we door gewone levenservaringen worden geplaatst. Het gaat hier om:

– je hart volgen

– weten wat je wilt

– hoge trilling bereiken

– het mannelijke en vrouwelijke in jezelf in balans brengen

Back to blog